Valborsmässoafton...

...eller majbrasedagen som Zilla kallar de :). Håller just nu på att laga lite mat med min fina älskling. Sen beger jag mig med pyjamasen, tandborsten, sminket & bag ´n boxen hem till Zillas nya place :) Vi ska fixa i hennes lägenhet och ta "ett" glas vin ;) Ska ner i hennes källare me o få lite spänning, haha!

Nej nu har jag lite grejer att fixa!!!!

Ha en trevlig kväll mina vänner! <3



Stan!

Japp, då va man hemma från skolan en snabbis. Ska dricka lite kaffe sen beger vi oss till stan!
Ska in om second hand och rusta o lite så..
Får väl se om man gör nåt fynd..
Later!
P.s Fick tillbaka mitt islam prov idag, slipper iaf omprov ;)

Min pappa är bäst!!!

Min pappa är bäst! Här om dagen gav han mig alla säsonger av serien "Förhäxad" bara för att jag hade nämnt ett tag tidigare att jag älskade den serien!! Tack pappa, älskar dig!!!Du är bäst!!
Så nu ikväll håller jag på att ha maraton av de. Jag gillar ju lite så här spöken, vampyrer och häxor! Haha..ja jag är ju lite udda, de håller jag me om! :)
Nej nu ska jag fortsätta att glo på de..
Natti natti!!

Smyg bloggar...

Sitter och smygbloggar nu tihi.. Jag , Zilla och Sinia har precis ätit middag, och nu glor vi på nån film om en drake.. Kanske inte så bra, så tänkte passa på att bloga lite ;) Men nu när jag sitter här, så kommer jag inte på något att blogga om..hmmm...illa! Imorgon är det iaf onsdag, då ska jag , Zilla & Kim in till stan, ska på lite olika seckond hand.. Ska köpa ett vitrinskåp som jag ska ha i köket! Hoppas jag hittar något fint, så då är det bra att vi har combi, så då kan man bara fälla sätet och trycka in den där bak brevid Zilla :) Kommer nog gå bra. Nej nu får jag nog va litr social! Ciao!!!

X-men

Jo jag vet, jag är seeen! Men har aldrig känt för att kolla på den innan. Men sen va vi hos Micke igår kväll, och han har byggt ett stort bio rum, så tänkte jag att de kan va rätt coolt att glo på en sådan sorts film. Så jag frågade om vi inte kunde glo på den, och visst kunde vi de :) Fan vad bra den va =) Så nu måste jag kolla på 2 , 3 & 4 :) Alltså den va ju riktigt tuff. Hoppas dom andra är lika coola, men de lär dom ju vara!
Har fått alla säsonger av "Förhäxad" me nu.. Så ska ta en hel dag med de.. tycker den serien e bra.. innan för några år sen följde jag de varenda dag..hmm, får se om jag tycker det är lika bra idag!
Förresten i söndags så kollade jag ju på en film med Robert Pattinson.. "The haunted airman" hette den.. Kolla INTE på den.. fy fan va kass den va.. nej den 1½ timmen kommer jag aldrig få tillbaks igen.. fy fan va kass.. Tur att han är snygg annars hade jag inte glott på hela.. haha! 

Sitter nu och väntar på att min lilla snoffsa Schilla ska vakna. Nej, jag vågar inte ringa och väcka henne..
Då är hon farlig haha! Lika bra att hon får vakna helt själv så hon blir pigg och gla!

Nej nu MÅSTE jag ha lite kaffe!

Ching ching..!



Sovmorgon? yeah right...

Skrev tydligen igår att jag skulle ta sovmorgon.. men ikke så nicke.. vaknade ändå halv nio..
Nu tänker väl vissa av er " halv nio? de är väl ändå sovmorgon.." Nää inte för mig :)
Ska snart ner till skolan för lite engelska.. sen håltimme på två timmar. sen psykologi!!
Ska bara diska undan lite snabbt och sminka mig.. sen e jag redo!! :)
Stackars Zilla me.. ligger hemma och är sjuk :( Krya på dig hjärtat,, ringer dej sen <3
Nää nu väntar disken.. !! mindre kul...

söndags myyyys...

oj va ett tag sen jag skrev här.. men men..:)
Idag har det varit en kränga dag haha !!! I förmiddes så åkte vi till stan, och där blev de Mc Donalds och godis huset..sen senare på kvällen åt vi taco gratäng, och nu är chipsen och dippen framme haha..va fan..söndags lyx :)
Nu ska vi iaf kolla på "The haunted airman" hoppas hoppas den e bra..
men ögongodis blir de iaf :) :P
Ja tillbaka t skolan imon me då! Skönt att jag inte börjar förrens 12:20. SOVMORGON!
Naj nu blir det film!
Hoppas ni har en trevlig söndagskväll <3

RSS 2.0