Några bilder från djurparken..

Den bästa som finns <3
Ja här va liiiiite av bilderna vi tog :) Massa söta och gulliga djur! :)

:)

Oj oj oj vad mysigt jag och mitt hjärta hade igår. Va jätte mysigt att bara strossa runt inne på skånes djurpark och kolla på alla djuren, häftigast tyckte jag va björnarna, Lokatterna, räven och älgarna :) Har aldrig sett dom djuren "live" innan, så jag tyckte det va maffigt :) Ska lägga upp bilder på djuren ikväll efter skolan, slutar ju inte förrens klockan fem.
Imorgon är jag iallafall ledig, fy tusan vad gött, kan ju verkligen inte klaga på mitt schema, ledig varje ons & fre! :)
Nu måste jag snart plugga lite till, har prov i engelska B idag, och FAN FAN FAN..kan inte de.. har inte satt sig i mina hjärnceller.. kommer väl få panik när jag ser provet, och kan säkert inte en enda fråga :S Hmm, negativa Mia!!!!
Nu ska jag och mitt hjärta iaf dricka lite kaffe och sen blir det plugg fram till 13:30, för de är då det gäller! :S
Haaaj haaaaj!

Skånes djurpark!

Nahä, blev ingen svamp igår, gick långt inne i skogen och ner för jävligt branta backar... men tusan vad skoj och mysig vi hade det iaf :) Körde ivö runt åt båda hållen, körde in i massa små skogsvägar, spännande!!!!
Mitt inne på en skogväg långt in så blev vi lite paffa, där stod en gammal gammel gubbe med rullator och vinkade glatt på oss, haha.. så söt.. han står där säkert varje dag för att kolla om någon ska komma och hälsa på han, synd bara att vi körde förbi och vände då, skulle kanske frågat han om han bjöd på lite kaffe :)
Men men, efter alla vändor på Ivö, så satte vi oss och grillade korv, va jätte mysigt, även om det började småregna lite precis när vi satte korvarna på grillen. Men kunde nog inte haft en trevligare söndag!!!
Idag är jag kanske inte lika alert, har iallafall varit i skolan och städat här hemma, håller just nu på att tvätta. Sen vis sju ska jag och Chanel ut på en långpromenad,tänkte hälsa på husse/fästmannen på hans jobb! :D
På onsdag ska vi iallafall till skånes djurpark, och det ser jag fram emot! Ska bli jätte jätte jätte kul att gå där och kolla på alla djur, och sätta sig ner och fika och ha mysigt! Så det ser vi fram emot!!
Nej nu ska jag ta mig en cigg och en kopp kaffe och koppla av lite!
Karta på skånes djurpark!
BILD: Google

Adjö fredag, hej på dig lördag!

Så, då va denna fredagen slut om 30 min ca. Har iallafall haft det mysigt, jag och Zilla har kollat på film, snackat en massa, skrattat, kollat på maskerad kläder m.m Inte så ofta vi träffas ju, så det är alltid kul när vi väl gör det :)
Snart ska jag och mitt hjärta bädda ner oss i sängen för att kolla på film och mysa...ohh vad jag älskar min gosse <3
Längtar som tusan till imorgon, vet i tusan bara vad man ska ha på sig, men eftersom vi ska sitta ute i mörkret i ett party tält så kvittat de egentligen ;)
Nej nu ska vi bädda ner oss!!!
Natti säger vi :)

Amen shit...

...va längesen jag skrev här, helt sjukt ju, men kan ju låtsas att jag har haft en massa andra saker för mig! :)
Fredag idag, innebär fredags mys ( egentligen så jävla trött på de ordet, hör ju det överallt) med gottis, filmer, och annat roligheter med Zilla. Ville se skräckfilm, men de vågade inte hon!! Så jag får väl ge mig.
Imorgon blir det iallafall inte något lördags mys, nopp.. imorgon blir det kräftskiva!!!
Wihoo, ska bli himlans kul, med alla mina fina och bästa vid min sida, kan ju inte bli en bättre lördags kväll!
Hoppas bara att vädret är bättre, så man slipper både regn och storm, eller nja, regn är helt ok, vi sitter ju ändå i ett partytält.
Sen på söndag, så ska jag, Kim, Kika & Sofie ut på en roadtrip , för vi ska nämligen plocka svamp :D mmm det är ju så gott, så får väl hoppas vi hittar en massa,så man kan ha det i matlagningen sen, bara vi inte plockar med oss någon giftig så är jag nöjd :D
Jaja, blev iaf en liiiiten uppdatering över vad jag ska göra i helgen ;)

RSS 2.0